avtorsko pravo
 
aktualno
merjenje bolečine s pomočjo VAS lestvice
vprašanja in odgovori

Autorsko pravo

 

Sve informacije i slike ove internetske stranice vlasništvo su Hrvatskoga društva za liječenje boli i njihovih partnera u inicijativi te su u zakonski ograničenom okviru predmet autorske zaštite ili drugog oblika zaštite intelektualne imovine. Svaka uporaba koja nije u skladu s tim zakonima i zaštitama zabranjena je i kažnjava se po zakonu. Informacije s internetske stranice možete upotrijebiti samo u osobne i nekomercijalne svrhe, pri čemu informacije moraju zadržati sva navedena upozorenja o autorskim ili drugim pravima i ne smiju se prepisivati, razmnožavati ili kako drukčije širiti u komercijalne svrhe. Sadržaj se ne smije kopirati ili kako drukčije upotrebljavati bez pismene dozvole Hrvatskoga društva za liječenje boli. Ne jamčimo za neškodljivost i pristranost sadržaja stranica pri eventualnoj nepravilnoj uporabi sadržaja od treće strane/osobe.

 

Moguće je da se bilo koji posjetitelj internetskih stranica odazove bilo kakvim informacijama. HDLB i njegovi partneri u vezi s njima neće preuzeti nikakvu odgovornost. Upozoravamo korisnika da će se u tom slučaju te informacije smatrati nepovjerljivima i nezaštićenima. Pridržavamo pravo na njihovu slobodnu uporabu, razmnožavanje i raskrivanje drugima bez svih ograničenja, pri čemu neće biti potrebno navođenje izvora. Pridržavamo pravo upotrebljavati također (i ne samo) ideje, koncepte, znanja, iskustvo ili tehnike koji su predmet tih informacija ili će ih takve informacije sadržavati. Te ćemo informacije po slobodnoj procjeni upotrebljavati za bilo kakve svrhe.

 

Uporaba logotipova i zaštićenih imena na ovoj internetskoj stranici zaštićena je zakonom.

 

Objavu internetske stranice www.mjerenjeboli.net omogućila je tvrtka Medis Adria, d.o.o.

Navođenja na internetskoj stranici osobno su mišljenje autora i ne odražavaju, odnosno nisu nužno i stajalište tvrtke Medis Adria, d.o.o.

 

Sva prava pridržana ©

 

Zagreb, travanj 2009.

 
Inicijativa Hrvatskoga društva za liječenje boli s ljubaznom potporom poduzeća Medis Adria
 
Pristupom, pregledavanjem, odnosno uporabom ove internetske stranice potvrđujete da ste pročitali i razumjeli
te da se slažete s pravnom obavijesti i drugim ograničenjima uporabe ove stranice.