pravna obavijest
 
aktualno
merjenje bolečine s pomočjo VAS lestvice
vprašanja in odgovori

Pravna obavijest

 

Upravitelj internetske stranice www.mjerenjeboli.net (u nastavku internetska stranica) jest Hrvatsko društvo za liječenje boli (u nastavku HDLB) i njegovi partneri u inicijativi Mjerenje boli.

Molimo da pažljivo pročitate pravnu obavijest, zaštitu privatnosti i autorsko pravo naše internetske stranice. Ako se služite našom internetskom stranicom, znači da se slažete sa svim uvjetima i uputama te ograničenjima napisanima na ovoj stranici (pravna obavijest, zaštita privatnosti, autorsko pravo). Ako se ne slažete s njima, molimo vas da napustite ovu internetsku stranicu i ne upotrebljavate je.

Na internetskoj stranici predstavljene su opće informacije o boli i njezinu mjerenju te srodne teme. Za osobnu uporabu smijete preuzeti sadržaj stranice, s time da morate poštivati autorska i druga prava te zaštitne znakove. HDLB pridržava pravo na promjenu sadržaja stranice bez upozorenje, bilo kada i bilo kako.

Informacije na ovoj internetskoj stranici ne mogu i ne smiju biti nadomjestak za razgovor s liječnikom. Kad god nastupe problemi s vašim zdravljem, obratite se liječniku.

Nastojimo da informacije na internetskoj stranici budu ažurne i točne. Međutim ne odgovaramo za mogućnu netočnost informacija i moguću štetu zbog uporabe netočnih ili nepotpunih informacija. Ni HDLB ni njegovi partneri u inicijativi ni ijedna druga pravna i fizička osoba koja je sudjelovala u nastanku i izradi ovih internetskih stranica ne odgovaraju ni za kakvu štetu koja bi proizlazila iz pristupa informacijama, uporabe ili nemogućnosti uporabe informacija na ovim internetskim stranicama, odnosno ni za kakve pogreške ili nedostatke u njihovu sadržaju. Svi korisnici upotrebljavaju sve objavljene sadržaje na vlastitu odgovornost.

Navođenje proizvoda i/ili djelatne tvari na internetskoj stranici ne znači da se spomenuti proizvod/djelatna tvar stvarno prodaje i/ili nudi na području za koje se zanima korisnik internetske stranice ili iz kojega korisnik pristupa na internetsku stranicu. Korisnik se može raspitati u HDLB prodaje li se, odnosno nudi li se proizvod/djelatna tvar za koji/koju se korisnik internetske stranice zanima na području koje korisnika zanima.

 

Na internetskoj stranici mogu biti poveznice na druge internetske stranice. Sadržaj tih drugih internetskih stranica nije sastavni dio internetske stranice www.mjerenjeboli.hr HDLB i zato HDLB i njegovi partneri u inicijativi nisu odgovorni za eventualnu štetu koju korisniku prilikom posjeta mogu prouzročiti informacije s ovih internetskih stranica.

Upozorenje: Internetska stranica sadržava poveznice na internetske stranice drugih poduzeća, osoba i organizacija. Distanciramo se od sadržaja internetskih stranica čije su poveznice na našoj internetskoj stranici. Sve poveznice na našoj internetskoj stranici na druge internetske stranice imaju isključivu svrhu pomaganja posjetiteljima naše internetske stranice. Nismo odgovorni za sadržaj tih drugih internetskih stranica i štetu koja može nastati zbog njihovih sadržaja.

Mjerenje boli inicijativa je Hrvatskoga društva za liječenje boli.
Pridržavamo pravo da po vlastitoj prosudi bilo kada promijenimo, prilagodimo, dodamo ili oduzmemo dijelove izjava na internetskim stranicama www.mjerenjeboli.net.

Hrvatsko društvo za liječenje boli Hrvatskog liječničkog zbora
predsjednica: Mira Fingler dr. med., spec. anesteziolog
partner: Medis Adria d.o.o.

 
Inicijativa Hrvatskoga društva za liječenje boli s ljubaznom potporom poduzeća Medis Adria
 
Pristupom, pregledavanjem, odnosno uporabom ove internetske stranice potvrđujete da ste pročitali i razumjeli
te da se slažete s pravnom obavijesti i drugim ograničenjima uporabe ove stranice.