zaštita privatnosti
 
aktualno
merjenje bolečine s pomočjo VAS lestvice
vprašanja in odgovori

Zaštita privatnosti

 

Svrha je dokumenta omogućiti posjetiteljima i korisnicima da čitanjem internetskih sadržaja i uporabom internetske aplikacije www.mjerenjeboli.net njihova privatnost bude poštovana i zaštićena u skladu sa sljedećim tekstom.

Na internetskoj stranici možda ćete morati ostaviti informacije o sebi. Svrha je prikupljanja informacija o korisnicima dobiti podatke o posjetu na pojedinim internetskim stranicama koje bilježi internetska aplikacija www.mjerenjeboli.net: statistika dnevnih posjeta, broj i vrijeme posjeta na pojedinim internetskim stranicama, domene iz koje dolazi posjetitelj i slično. Te informacije upotrijebit će se samo radi praćenja statistike njihove uporabe. Prikupljena statistika služi nam za poboljšanje upotrebljivosti i pristupačnosti internetskih sadržaja i internetske aplikacije u cijelosti i ne sadržava nikakve osobne podatke. Na temelju tih informacija osoba se ne može identificirati i zato to nisu osobni podaci u smislu važećeg zakonodavstva.

Na nekim mjestima internetske stranice www.mjerenjeboli.net morat će se upisati osobni podaci (ime, prezime, adresa, broj telefona, e-adresa), ali o tome će korisnik biti obaviješten i podatke će dobrovoljno poslati.

Prikupljeni podaci namijenjeni su isključivo uporabi Hrvatskoga društva za liječenje boli i njegovim partnerima u inicijativi i spremaju se na tehnički i programski zaštićenoj računalnoj opremi. Podaci korisnika internetske aplikacije www.mjerenjeboli.net ne upotrebljavaju se za praćenje načina ponašanja pojedinih korisnika i ne posreduju se nikakvim trećim osobama, osim državnim organima za svrhu progona počinitelja prekršaja i kažnjivih djela kada se to izričito zahtijeva u skladu sa zakonom. Obvezujemo se da ćemo trajno štititi sve podatke prikupljene putem internetske aplikacije www.mjerenjeboli.net.

Ne odgovaramo za eventualne pogreške koje su posljedica slanja pogrešnih podataka pri ispunjavanju obrazaca na internetskoj stranici www.mjerenjeboli.net. S korisnikom internetske stranice Hrvatsko društvo za liječenje boli i njegovi partneri u inicijativi smiju komunicirati putem sredstava na daljinu samo dok pojedinac pismeno ne zahtijeva da trajno ili privremeno prestanu upotrebljavati njegove osobne podatke.

 
Inicijativa Hrvatskoga društva za liječenje boli s ljubaznom potporom poduzeća Medis Adria
 
Pristupom, pregledavanjem, odnosno uporabom ove internetske stranice potvrđujete da ste pročitali i razumjeli
te da se slažete s pravnom obavijesti i drugim ograničenjima uporabe ove stranice.